בראוניז מתוקים עשירים בחלבון ודלי קלוריות
כמה שאנחנו אוהבות להיזכר בילדות, בריחות של האפייה, בריצה הביתה מביה”ס לראות מה אמא הכינה לנו היום. עד היום אנחנו זוכרות את הטעם והתחושה של
כמה שאנחנו אוהבות להיזכר בילדות, בריחות של האפייה, בריצה הביתה מביה”ס לראות מה אמא הכינה לנו היום. עד היום אנחנו זוכרות את הטעם והתחושה של
אין ספק שאנחנו אוהבות חטיפי חלבון, לדעתי אין יום שבו אנחנו אוכלות חטיף חלבון אחד לפחות. זה נכון שלא באמת צריך לאכול חטיף חלבון בכל
טעם הבורקס של פעם מהסופר עדיין חקוק בזכרונינו. הפעם בחרנו להכין 2 גרסאות חיטוביות יותר של אותו בורקס פטריות נוסטלגי עם דפי אורז. בגרסא השניה
השבוע כבר אי אפשר להתווכח – עונת המרקים התחילה, הגשם כבר דופק על החלון ולנו יש מרק בצל על האש. המרק האהוב עלינו בכל הזמנים
תמיד אהבנו דייסת שיבולת שועל, קערה מפנקת כזו חמה שמלטפת את החיך. רק שהפעם המתכון בגרסתו הקרה והמרעננת, דל פחמימה ועשיר בחלבון. אנחנו מנהלות אורח
שבת בבוקר, יוצאות להליכה והמוזה משתלטת עלינו – בא לנו בטטה אבל עם טוויסט. סיעור מוחין קצרצר, עם הבריזה בשיער, הוליד את הפיצה בטטה לברנץ’
מי לא אוהב פנקייק? אנחנו חושבות שזה המאכל הכי פופולארי באנושות. הפנקייק, חביתית בשמו העברי, הוא מין עוגה שטוחה הנוצרת מבלילה מטוגנת המכילה לרוב: קמח,
מתכון טעים במיוחד לאושפלו מסורתי עם טוויסט, עשוי מפרגיות וכרובית בריא, עשיר בחלבון ודל בשומן. המתכון אושפלו הזה מציג את העולם שלנו והגישה שלנו למטבח
כמה שאנחנו אוהבות להיזכר בילדות, בריחות של האפייה, בריצה הביתה מביה”ס לראות מה אמא הכינה לנו היום. עד היום אנחנו זוכרות את הטעם והתחושה של
אין ספק שאנחנו אוהבות חטיפי חלבון, לדעתי אין יום שבו אנחנו אוכלות חטיף חלבון אחד לפחות. זה נכון שלא באמת צריך לאכול חטיף חלבון בכל
טעם הבורקס של פעם מהסופר עדיין חקוק בזכרונינו. הפעם בחרנו להכין 2 גרסאות חיטוביות יותר של אותו בורקס פטריות נוסטלגי עם דפי אורז. בגרסא השניה
השבוע כבר אי אפשר להתווכח – עונת המרקים התחילה, הגשם כבר דופק על החלון ולנו יש מרק בצל על האש. המרק האהוב עלינו בכל הזמנים
תמיד אהבנו דייסת שיבולת שועל, קערה מפנקת כזו חמה שמלטפת את החיך. רק שהפעם המתכון בגרסתו הקרה והמרעננת, דל פחמימה ועשיר בחלבון. אנחנו מנהלות אורח
שבת בבוקר, יוצאות להליכה והמוזה משתלטת עלינו – בא לנו בטטה אבל עם טוויסט. סיעור מוחין קצרצר, עם הבריזה בשיער, הוליד את הפיצה בטטה לברנץ’
מי לא אוהב פנקייק? אנחנו חושבות שזה המאכל הכי פופולארי באנושות. הפנקייק, חביתית בשמו העברי, הוא מין עוגה שטוחה הנוצרת מבלילה מטוגנת המכילה לרוב: קמח,
מתכון טעים במיוחד לאושפלו מסורתי עם טוויסט, עשוי מפרגיות וכרובית בריא, עשיר בחלבון ודל בשומן. המתכון אושפלו הזה מציג את העולם שלנו והגישה שלנו למטבח